Razvojno edukativno društvo – RED, kao udruženje građana osnovano sa ciljem edukacije mladih i pokretanja razvojnih projekata, kao osnivač prodavnice specijalizirane hrane BioSan, nakon pune 3 godine razvoja projekta koji se pokazao kao stabilan i dugoročan, s ciljem da projekat doživi ekspanziju raspisuje

TENDER

za prodaju projekta BioSan

Jedinstevn projekat u Sandžaku zahtijeva nova ulaganja, da bi se širio na više lokacija i na područija izvan Sandžaka.

• projekat je brendiran prepoznatljivim logom
  • prodavnica ima jedinsven enterjer, kao i sistem da se u istom stilu i na drugim lokacijama otvori prodavnica
  • prodavnica ima web sajt https://biosan.shop i sistem koji je održava
  • ima službeni broj telefona i sistem za porudžbinu i komunikaciju sa kupcima (Viber i Whatsapp)
  • prodavnica ima razgrađenu facebook stranicu (preko 1800 pratilaca) i instagram stranicu (preko 1100 pratilaca)
  • prostorija klimitizirana, rahladna vitrina
  • kompjuterska oprema sa programom za prodaju i tabele za praćenje prodaje, kao i lasersko skeniranje robe sa fisklanom kasom i vagom
  • magacin sa frižiderom i malim zamrzivačem
  • projekat je poslovao pozitivno sa potpunim radom u skladu sa zakonskim propisima
  • video nadzor u i izvan prodavnice
  • 10-ak firmi dobavljača
  • četiri aktivna radna mjesta i brendirana uniforma za radnice
  • povoljna cijena zakupa prostorija

Udruženje RED posjeduje razvojni plan BioSana za narednih 5 godina, koji podrazumijeva širenje u Novom Pazaru, Sandžaku, Beogradu i Sarajevu. Zatim plan uvoza zdrave hrane iz Turske, kao i širenje na ugostiteljstvo kroz zdrave oblike brze hrane, sendviča, prirodnih sokova i kahvi.

Projekat mogu otkupiti fizička ili pravna lica.

Prijava na tenderu na emailu: [email protected]

Za više inforamcija: +381658891616

Udruženje će prodati projekat kandidatu koji bude najbolje pokazao da ima mogućnosti i volje da nastavi da razvija projekat. Uzimamo u razmatranje i prijedloge otkupa 50% i 90% vlasništva projekta.